maanantai 12. syyskuuta 2016

Weekend & Orientation day

Eka viikonloppu host-perheessä oli tosi mahtava! Perjantaina menin koulun jälkeen Tim Hortons:iin mun vaihtarikaverin Claran ja yhden kanadalaisen tytön kanssa. Mun host-vanhemmat oli poissa koko viikonlopun, joten menin Tristanin kanssa leirintäalueelle Tristanin tädin vahdittavaksi. Siellä oli myös Tristanin serkut Brianna ja Leah, ja oli taas ihanaa päästä tutustumaan uusiin ihmisiin!

Lauantaina Tristanilla oli töitä, joten menin hänen serkuillensa päiväksi. Opetimme Briannan kanssa toisillemme vaikeita sanoja ja lauseita, kuten olimme käveleskelevinämme tai self-congrulations (en oikeesti onnistu sanomaan self-congrulations...). Tristanin täti vei mut käymään kurpitsafarmilla, jossa myytiin tosi paljon erilaisia kurpitsoja, millasia en oo ikinä ennen nähnyt! Kävimme myös Blue water Bridgellä, joka on silta Sarniasta Michiganiin.


Pumpkins


Blue water bridge

Illalla menin Tristanin koulukaverille bileisiin, joka oli aika hauska kokemus. Oon täällä kokoaika tosi väsynyt, ja oon tottunut menemään nukkumaan viimestään kymmeneltä. Niinpä sitten nukahin siellä sohvalle joskus ennen kahtatoista, ja heräsin puoli kahdelta siihen, että olimme lähdössä takaisin leirintäalueelle.

Sunnuntaina mun host-vanhemmat tulivat takaisin, ja menimme Petroliassa järjestettyyn tapahtumaan. Tapahtumassa oli real-life törmäilyautokilpailu (ikivanhat autot yrittivät litistää toisensa), traktorien voimakkuuskilpailu, muutamia huvipuistolaitteita ja arpajaiset. Tapahtuma oli tosi kiva, ja sain taas huomata, että mun host-isä tuntee kaikki. Koulussakin kaikki opettajat, ja tänään kirjastossa kirjastotäti sanoi "Oh yes, I know him! He's amazing", kun kerron kenellä asun.


Tänään (maanantaina) meillä oli koulun orientaatioleiri vaihtareille. Sinne tuli kaikki meiän koulun Boardiin (eli vähänniinku kampukseen) kuuluvien koulujen vaihtarit, joten siellä oli myös vaihtareita toisista kouluista. Tapasin siellä joitain YFU-vaihtareita ja paljon muiden järjestöjen kautta tulleita vaihtareita. Oli taas kivaa jakaa fiiliksiä jo tuttujen ja uusien vaihtareiden kanssa.

Kaikenkaikkiaan viikonloppu oli tosi monipuolinen ja loistava! Tänään sain tietää, että mun host-perheen piti olla vaan saapumisperhe muutamaksi viikoksi, mutta ne oli päättänyt, että haluu pitää mut koko vuoden <3

3 kommenttia: