sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

BAND / TRACK & FIELD / EASTER

Nyt vihdoin sain aikaiseksi kirjoittaa kuulumisiani tänne. Viime postauksesta on kulunut aikaa ja elämäni on päivittynyt aika paljonkin.

Ensimmäisenä uutena muutoksena on koulun konserttibändiin liittyminen. Muutamien kavereiden ja viimein myös musaopen pyytämänä liityin koulun bändiin lyömäsoittimien soittajana. Koulullamme on muutamia eri bändejä, joista konserttibändi soittaa puhallin- ja lyömäsoittimia. Koska taitoihini ei kuulu puhallinsoittimet, päädyin kokeilemaan lyömäsoittimia (joita soitan siis musatunnillakin). Jos nyt haluaisin kuulostaa hyvältä niin voisin sanoa soittavani xylofonia ja bassorumpua, mutta todellisuudessa monissa biiseissä kohdalleni osuu triangeli, tamburiini tai sadetikku. Se ei minua kuitenkaan minua haittaa, ja onhan triangelinuottienkin lukeminen hieno taito, haha. 

Koulumme järjesti keskiviikkona Spring Music Nightin Petrolian hienossa teatterissa, Victoria Playhouse Petroliassa. Konsertissa esiintyi konserttibändin lisäksi Grade Nine Band, Vocals class, Stage Band ja Jazz Attack. Konsertti oli yllättävän hyvä, ja oli hieno kokemus päästä esiintymään VPP:n lavalle. Meillä on myöhemmin keväällä vielä toinen esiintymistilaisuus, jota odotan jo innolla.

Bändi treenaa kaksi kertaa viikossa ennen koulua, joka tarkoittaa sitä että koululla on oltava 6.50 am. Se siis tarkoittaa aikaisia herätyksiä, mutta onneksi muuton jälkeen koulumatkani on nyt vain viiden minuutin kävelymatka. Vaikka joinain aamuina väsyttää ja haluaisi vain jäädä nukkumaan, on mielestäni hyvä että bändi treenaa aamuisin, koska siten jää aikaa urheilulle koulun jälkeen.

Tästä tulikin hyvä aasinsilta seuraavaan aiheeseen: Track and field. Bändin lisäksi liityin myös koulun yleisurheilujoukkueeseen, lajina 400-3000m juoksu. Treenaamme neljä kertaa viikossa koulun jälkeen ja sen lisäksi meillä on kalenteri viikonloppujen treeneille. Yleisurheilukisat alkavat ensi viikonloppuna, jonka jälkeen kisoja on melkein viikottain.

Bändin ja yleisurheilun ohella harrastuksiini kuuluu yhä kickboxing Erikan kanssa ja taekwondo Telsien kanssa. Harrastuksieni välissä yritän pysyä perässä matikassa ja luovan kirjoituksen loppumattomissa tehtävissä. Olen myös käynyt pelaamassa jalkapalloa vaihtarikavereiden kanssa, ollut melomassa ja sulkapalloharjoituksissa Rebecan kanssa. Camping season avattiin eilen ja vietimme päivän asuntovaunulla perheen kanssa. Aikaa on myös kulunut kesätyönhaussa ja ensi vuoden kurssivalintojen tekemisessä, joten tekemistä kyllä riittää. Sen takia tämä neljän päivän pääsiäisloma/pitkä viikonloppu tuli tosiaan tarpeeseen.

Pääsiäistä ei täällä vietetä yhtään niin näkyvästi kuin esimerkiksi Joulua. Pääsiäiskoristeita ei näy missään ja vähän tuntuu että suklaa on pääsiäisen ainoa juttu täällä. Pitkäperjantaina menimme aamupäivällä Petrolian jalkapallokentälle, jossa alle 8-vuotiaille lapsille oli suklaamunametsästys. Ready, Set, Go ja kaikki lapset rytäsivät "etsimään" suklaamunia jalkapallokentältä, jonne munat oli ripoteltu täysin näkyville.

Sunnuntain aamuherätys oli "Wake up wake up wake up, Easter Bunny was here!!!!" Kun Telsie sai mut kiskottua ylös sängystä niin näin pääsiäispupun yllätykset olkkarissa: kaikille lapsille oma pääsiäiskori. Mun korissa oli kuppikakkuja, suklaamunia, suklaapupu, kylpypommi ja kuorintavoide sekä pieni apinapehmolelu. Pian korien purkamisen jälkeen huomattiin pääsiäispupun jättäneen suklaamunia myös pihalle. Kerättiin munat kilpaa, ja Telsie voitti 115 suklaamunalla. Itselläni oli 95 ja Tristanilla 72. Suklaata siis riittää ainakin mun kanadavuoden loppuun saakka.

Mukavaa kevättä kaikille Suomeen! (Täällä sää on vaihdellut lumimyrskystä aurinkoon ja + 25 asteeseen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti