maanantai 29. toukokuuta 2017

PROM


Lauantaina vietettiin yksi vuoden kohokohdista: Prom. Koko päivä oli aivan huikea ja mikään ei jäänyt alle odotusten. Viime viikolla promhehkutusta ja -innostusta tuli vähän liikaa, mutta lauantai oli totisesti sen kaiken etukäteisinnostuksen kestämisen arvoinen. Ja älkää ymmärtäkö väärin, totta kai itsekin olin innoissani Promista, mutta välillä tuntui ettei kenelläkään ollut mitään muuta sanottavaa kuin prom sitä ja prom tätä.

Aamupäivällä mulla ja mun siskolla Tristanilla oli kampaaja ja meikkaaja varattuna. Hiusten ja meikin valmistuttua tultiin meille kotiin laittamaan mekot päälle ja pian meidän dates Tyler ja Javier saapuivat paikalle. Otettiin muutamia kuvia kotona ja sen jälkeen suuntasimme pre-promiin. Pre-prom oli isot nyyttärit Tristanin kaverin luona, jossa lähinnä syötiin ja otettiin kuvia.Pre-Promista matka jatkui party-bussilla Bluewater Bridgelle Sarniaan ottamaan kuvia. Jostain syystä mun kamerasta katosi yli puolet kuvista, mutta onneksi kuvia on muitten ihmisten puhelimissa ja kameroissa. Monia kuvia en kuitenkaan ole vielä saanut itselleni, mutta mitä todennäköisimmin lisää kuva löytyy pian esimerkiksi mun instagramista ;) Stay tuned!

Minä, Jordyn, Erika

Ali, minä, Zach, Erika

He didn't have a date so I pretended to be one just for the pictures

Abbi ja Minä

Erikan varmaan jo osaatte tunnistaa
Me and Daddy

Kuvien ottamisen jälkeen matka jatkui vihdoin koululle Promiin. Koulun liikkasali ja ruokala oli koristeltu illan "Starry Night"-teeman mukaan ja muutamia nuorempia oppilaita toimi tarjoilijoina. Ruokaa tosiaan tarjottiin riittävästi: oli suolaisia ja makeita herkkuja oli runsaasti ja sen lisäksi koululla oli milkshake-baari. Syömisen lisäksi ohjelmaa oli tarjolla mm. tanssimisen, erilaisten pelien ja karaoken muodossa.


Kuten kuva kertoo, mun date ei siis ole mun poikaystävä!


Promin loputtua meidän Party Bus ajoi meidät vielä jatkoille. Kuten täällä on tapana, bileet järjestettiin maatilalla (tällä kertaa ei sentään ladossa!) Petrolian ulkopuolella. Oli kiva huomata kuinka monia ihmisiä tunnen täältä nyt, ja tutustuin taas muutamaan uuteen. Ilta oli tosi kiva ja mahtava lopetus päivälle.

Sunnuntai olikin sitten väsymyspäivä kaiken tanssimisen ja juhlimisen jälkeen, mutta oon niin ilonen siitä että pääsin kokemaan kanadalaisen Promin. Ja parasta kaikessa on se, että pääsen kokemaan saman taas ensi viikolla! Mun vaihtarikaveri Sarniasta pyys mua sen prom dateksi sen koulun promiin, joten ensi viikonloppu sujuu sitten samoissa merkeissä kuin tämäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti