perjantai 14. lokakuuta 2016

Homecoming & Thanksgiving

Viime viikolla meiän koululla oli homecomig-päivä, joka on tavallaan koulun hengen päivä. Kaikki pukeutuivat koulun väreihin (punainen ja valkoinen) ja päiväksi oli järjestetty ohjelmaa.

Aamutunneilla kaikki luokat tekivät LCCVI-julisteet, joilla koulu koristeltiin. Mun liikkaryhmän kanssa päätettiin tehdä meiän julisteeseen jalanjälkiä sormiväreillä. Julisteen tekeminen oli tosi hauskaa ja sormiväreillä sotkeminen taiteilu oli superkivaa! Tokalla tunnilla kuvattiin homecoming-video ja sen jälkeen menimme kaikki koulun liikkasaliin. Liikkasalissa esiteltiin koulun kaikki urheilujoukkueet, katsottiin haastatteluja "Miksi olet ylpeä koulustamme?" ja katsoimme tekemämme videon. School spirit päivänä täytyisi iloita täysillä ja olla ylpeitä omasta koulusta, mutta pakko myöntää, että silloin ikävöin Kalliota ihan kunnolla. Kalliolaisia lyhytelokuvia (vrt. homecoming-videoon) ja kalliolaisten huutoa päivänavauksissa, joka on kovaäänisempää kuin Lancereiden huuto vaikka siihen kuinka kannustettaisiin.

Päivän päätteeksi oli jalkapallopeli (eli american football), jota menimme katsomaan. Peli oli toooosi tylsä, joten  käytin ajan tutustumalla uusiin ihmisiin, ja lopulta karkasimme pelistä kesken kaiken ulos syömään. Homecoming päivä oli kokonaisuudessaan tosi kiva kokemus!

Tämän viikon maanantaina oli thanksgiving-päivä, joka siis on päivä jolloin ei ole koulua tai töitä ja juhlitaan vuoden satoa. Meillä oli siis pitkä viikonloppu, ja menimme perheeni kanssa leirintäalueelle Bayfieldiin. Siellä oi myös paljon sukulaisia ja perhetuttuja, joiden kanssa vietimme thaksgiving viikonlopun.

Lauantaina meillä oli hieno illallinen yhdessä kaikkien sukulaisten ja ystävien kanssa. Ruokana oli täytettyä kalkkunaa, tavallista kalkkunaa, perunamuussia, papuja, kasviksia, pastaa... Tuli ihan mieleen jouluateria! Pääsin myös kaivertamaan ekan kurpitsan mun elämässä! Muuten viikonloppu olikin aika mitääntapahtumaton, pelailin korttia sukulaismummojen kanssa enkä oikeen tehnyt mitään.

7 kommenttia:

 1. Kiva tuo kurpitsa :) Oliko kaivertaminen vaikeaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei oikeestaan vaikeaa, mutta aika sotkuista puuhaa kun se piti ensin tyhjentää ja puhdistaa "hedelmälihasta" (kurpitsa ei taida olla hedelmä mut siit sisäjutusta?)! Mut hauskaa oli!

   Poista
  2. Kiitos! Ei oikeestaan vaikeaa, mutta aika sotkuista puuhaa kun se piti ensin tyhjentää ja puhdistaa "hedelmälihasta" (kurpitsa ei taida olla hedelmä mut siit sisäjutusta?)! Mut hauskaa oli!

   Poista
 2. Kiva lueskella sun juttuja. Pääsee ikäänkuin "kärpäsenä katossa" seuraamaan sun elämää siellä. Toivottavasti kaikki menee jatkossakin hyvin ja oot onnellinen 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, että luet! Ainakin tähän mennessä elämä on ollut loistokasta!

   Poista
 3. Mahtavaa lukea näitä bloggauksiasi! Keep it going...
  Hyvää syksyn jatkoa & iloisia ja ikimuistoisia elämyksiä!
  t. Anna K.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun luette <3 Hyvää syksyn (talven) jatkoa teillekin!

   Poista